Pazar, 21 Haziran 2026 21.06.2026
24°C
USD 46,36
EUR 53,11
Altın 6.206

Büyük coşku yaşandı

Vali Aktaş, Hafızlık İcazet Merasimindeydi

Vali İlhami Aktaş, Kocaeli'deki Gölkent Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan 53 öğrencinin icazet merasimine katıldı. Törende hafızlara belgelerini takdim eden Vali Aktaş, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Vali Aktaş, Hafızlık İcazet Merasimindeydi

Kocaeli’de önemli bir buluşmaya sahne olan Gölkent Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu, 53 öğrencinin hafızlık eğitimini tamamlamasının ardından 2. Hafızlık İcazet Merasimi’ne ev sahipliği yaptı. Vali İlhami Aktaş da bu anlamlı törene katılarak hafızların sevincine ortak oldu.

Kocaeli İl Müftülüğü, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölkent Kur’an Kursu Derneği iş birliğinde düzenlenen merasimde, Vali Aktaş hafızlara belgelerini takdim etti. Aktaş, hafızların yetişmesinde büyük emek sarf eden hocalarına, fedakâr ailelerine ve Kur’an kurslarının ihtiyaçlarını karşılayan hayırseverlere teşekkürlerini sundu.

Gölkent Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’nda gerçekleşen programa Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra AK PARTİ Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hafız Osman Şahin, Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Arslan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Reîsü’l-Kurrâ Hacı Hafız Mustafa Demirkan, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, İzmit İlçe Müftü Vekili Mikail Özkan ve Gölkent Kur’an Kursu Derneği Başkanı Kadir Çelikiz gibi önemli isimler de katılım gösterdi. Törende, hafızlık eğitiminin önemi ve topluma katkıları vurgulandı.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin