Kocaelispor, Amedspor karşılaşmasının ardından deplasmanda Konyaspor’u da mağlup ederek galibiyet serisini ikiye çıkardı. Bu başarı, Kocaeli kentinde büyük bir sevinçle karşılandı.
BÜYÜKAKIN’DAN KUTLAMA
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, takımın bu önemli zaferini kutladı. Başkan Büyükakın, yaptığı açıklamada, “Güzel bir geri dönüşle sahadan galip ayrılan takımımızı yürekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
GERİDEN GELEREK KAZANDILAR
Süper Lig’deki temsilcimiz Kocaelispor, Konyaspor deplasmanında zorlu bir mücadele verdi. Maçın ilk yarısını 1-0 geride kapatan Yeşil-Siyahlılar, ikinci yarıda gösterdiği performansla dikkat çekti. 72. dakikada Haidara ve 85. dakikada Metehan’ın attığı gollerle sahadan 3-2 galip ayrılan Kocaelispor, taraftarlarını sevince boğdu.
TARAFTAR DESTEĞİNE TEŞEKKÜR
Başkan Büyükakın, takımın geriden gelerek aldığı bu değerli galibiyetin önemine değinirken, taraftarları da unutmadı. “90 dakika boyunca takımımızı yalnız bırakmayan, desteğiyle güç veren Hodri Meydan’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Tebrikler Kocaelispor!” sözleriyle taraftarların katkısına vurgu yaptı.
5N 1K
Kocaelispor hangi takımı yendi?
Kocaelispor, Amedspor'un ardından Konyaspor'u yendi.
Kocaelispor maçı kaç kaç kazandı?
Kocaelispor, Konyaspor maçını 3-2 kazandı.
Kocaelispor'un gollerini kimler attı?
Kocaelispor'un gollerini Haidara (72. dakika) ve Metehan (85. dakika) attı.
Kocaelispor'u kim tebrik etti?
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaelispor'u tebrik etti.

