Cumartesi, 2 Mayıs 2026 02.05.2026
9°C
USD 45,05
EUR 52,67
Altın 6.703

Sakarya’da nehre düşen Ahmed İdris yaşamını yitirdi!

Haber Merkezi
Haber Merkezi
19.295 içerik

Sakarya’nın Erenler ilçesinde yürekleri dağlayan bir olay yaşandı. Yaklaşık 10 gün önce Sakarya Nehri’ne düşerek kaybolan 6 yaşındaki Ahmed İdris’in cansız bedeni, arama çalışmalarının ardından bulundu. Bu acı haber, günlerdir umutla bekleyen ailesini ve bölge halkını yasa boğdu.

Küpçüler Mahallesi mevkiinde, beline bağlı misinanın kopması sonucu akıntıya kapılarak gözden kaybolan küçük Ahmed için geniş çaplı bir arama kurtarma çalışması başlatılmıştı. Emniyet, AFAD ve gönüllü ekiplerin katılımıyla nehirde ve çevresinde titizlikle yürütülen çalışmalar, trajik bir sonla neticelendi.

Cansız Bedeni Bulundu

Ekiplerin yoğun çabası sonucunda, küçük Ahmed’e ait olduğu değerlendirilen cansız beden, olayın yaşandığı bölgenin yaklaşık 2 kilometre uzağında, Sakarya Köprüsü’nün ayağında tespit edildi. Uzun süre su altında kalması nedeniyle vücut bütünlüğü bozulan ve tanınmayacak halde olan naaş, ekipler tarafından sudan çıkarıldı.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından cansız beden, kesin kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Acı haberi alan aile derin bir üzüntü yaşarken, olayla ilgili kesin sonucun yapılacak otopsi işlemlerinin ardından netleşmesi bekleniyor. Soruşturma devam ediyor.

0 Yorum

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin