Gebze Beylikbağı Ulus Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bir inşaat şantiyesinde çalışanlar ile yan binadaki komşular arasında başlayan sözlü münakaşa kısa sürede şiddetli bir arbedeye dönüştü.
ŞANTİYEDEKİ TARTIŞMA SOKAĞA TAŞTI
İddialara göre, inşaat çalışanları ile yan taraftaki apartmanda ikamet eden sakinler arasında bilinmeyen bir sebeple gerginlik yaşandı. Sözlü atışmanın büyümesiyle taraflar birbirine girdi. Çevredekilerin bildirmesiyle olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Büyüyen kavgada yaralanan vatandaşlara ilk müdahale olay yerine ulaşan sağlık personeli tarafından yapıldı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledilirken, bölgede güvenlik önlemleri alan polis ekipleri kavgaya karıştığı tespit edilen çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı.
5N 1K
Olay nerede gerçekleşti?
Olay, Gebze Beylikbağı Ulus Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde meydana geldi.
Kavga kimler arasında çıktı?
Kavganın bir inşaat şantiyesindekiler ile komşu apartman sakinleri arasında çıktığı iddia edildi.
Olayın ardından polis ne yaptı?
Polis ekipleri kavgaya müdahale ederek çok sayıda şahsı gözaltına aldı.


0 Yorum