Cuma, 28 Ağustos 2026 28.08.2026
16°C
USD 48,13
EUR 56,06
Altın 7.114
Benzin 88,27
Dizel 77,76

Tatlıkuyu'da acı olay

Genç Gebze’de feci kazada hayatını kaybetti!

Haber Merkezi
Haber Merkezi
21.963 içerik
Haziran 15, 2026 17:24 • #ölüm #Gebze #genç #Kaza #tatlıkuyu #tır kazası

Kocaeli’nin Gebze ilçesi, Tatlıkuyu Mahallesi’nden gelen acı haberle sarsıldı. Demir yüklü bir tırın karıştığı feci kazada, 16 yaşındaki B.E. isimli genç hayatını kaybetti. Olay, bölge sakinlerinde büyük üzüntüye neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Tatlıkuyu Mahallesi’nde manevra yapmaya çalışan demir yüklü tır, sokakta bulunan 16 yaşındaki B.E.’ye çarptı. Talihsiz genç, tırın dorsesi ile yol kenarındaki bir bahçe duvarı arasında sıkışarak ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Hastanede Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan B.E., doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Bu trajik olay, “mor menekşelerin şehri” olarak bilinen Gebze’de derin bir hüzne yol açtı. Kazanın ardından tır sürücüsü emniyet güçleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

0 Yorum

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin