Perşembe, 15 Ekim 2026 15.10.2026
16°C
USD 49,39
EUR 55,30
Altın 6.524
Benzin 84,20
Dizel 96,90

Yıllara meydan okuyan çiftler Sevgililer Günü’nde buluştu

Körfez Belediyesi'nin 60+ Aktif Yaşlanma Merkezi'nde, 45 yıl ve üzeri evli çiftlere özel Sevgililer Günü etkinliği düzenlendi. Çiftler sinema keyfiyle geçmiş anılarını tazeledi, sevgi ve dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.

Yıllara meydan okuyan çiftler Sevgililer Günü’nde buluştu

45 yıl ve üzeri evli çiftler, Körfez Belediyesi’nin 60+ Aktif Yaşlanma Merkezi’nde düzenlediği özel bir sinema etkinliğinde bir araya geldi. Etkinlik, Sevgililer Günü’nü uzun yıllardır birlikte geçiren çiftlerin anılarını tazelemesine vesile oldu.

Çiftler, seçilen filmi birlikte izlerken hem geçmişe yolculuk yaptı hem de günün anlam ve önemini paylaştı. Samimi sohbetlerin ve gülümsemelerin eksik olmadığı program, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

BİRLİKTE YAŞLANMANIN GÜCÜ

Körfez Belediyesi yetkilileri, uzun soluklu evliliklerin toplumsal değerler açısından önemli olduğuna dikkat çekti. Aktif ve sağlıklı yaşlanmayı destekleyen sosyal etkinliklerin artarak süreceği belirtildi. Açıklamada, sevgi ve dayanışmanın kuşaklara ilham verdiği vurgulandı.

58 YILLIK HATIRALAR

Etkinliğe katılan çiftlerden Ali ve Fatma Yılmazcan, 58 yıllık evliliklerinde her türlü zorluğu sevgi ve saygıyla aştıklarını ifade etti. “Hiçbir kavgamız olmadı diyemeyiz, iyi ve olumsuz günlerimiz de oldu ama hepsini sevgiyle geride bıraktık,” sözleriyle duygularını paylaştılar.

Programın sonunda çiftler, kendileri için hazırlanan bu özel günden dolayı belediyeye teşekkür etti. Benzer etkinliklerin önümüzdeki dönemde de devam etmesi bekleniyor.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin