TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu, yeni kabine üyelerine yönelik temaslarını sürdürüyor. Ankara’daki yoğun gündem arasında Tipioğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte Adalet Bakanı Akın Gürlek ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’yi TBMM’de ziyaret etti.
BÜYÜKELÇİLİKLERDE YOĞUN TEMASLAR
Heyetin ilk durağı Adalet Bakanlığı oldu. Burada Akın Gürlek’e “hayırlı olsun” dilekleri iletilirken, devletin adalet sistemi ve güncel gelişmeler üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirildiği aktarıldı. Ardından İçişleri Bakanlığı’na geçen Tipioğlu ve Yüksel, Mustafa Çiftçi ile de güvenlik ve istihbarat başlıklarında fikir alışverişinde bulundu.
GÜNDEMDE GÜVENLİK VE İSTİHBARAT
Ziyaretlerde, Türkiye’nin güvenlik politikaları ve adalet mekanizmalarına dair genel bir değerlendirme yapıldığı belirtildi. Görüşmelerin samimi bir atmosferde geçtiği, yeni bakanlara başarı dileklerinin iletildiği kaydedildi.
Önümüzdeki günlerde benzer temasların devam edip etmeyeceği ise şimdilik netlik kazanmış değil.

