Pazartesi, 19 Ekim 2026 19.10.2026
5°C
USD 49,45
EUR 55,62
Altın 6.651
Benzin 84,30
Dizel 96,90

Büyük panik yaşandı

Yarımca’da freni boşalan TIR kanala düştü!

Haber Merkezi
Haber Merkezi
23.090 içerik

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Site Sokak’ta yaşanan olayda, park halindeki bir TIR’ın freni boşaldı. Kontrolden çıkan ağır vasıta, yol kenarında bulunan su kanalına devrildi. Çevrede büyük paniğe neden olan kazada, şans eseri herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Edinilen bilgilere göre, Site Sokak üzerinde park halinde duran TIR, henüz belirlenemeyen bir nedenle fren sistemindeki arıza sonucu hareket etmeye başladı. Yokuş aşağı hızlanan araç, sürücüsüz bir şekilde ilerleyerek su kanalına düştü. Kazada TIR’da önemli ölçüde maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Ekipler Harekete Geçti

Olayın ardından bölgeye hızla güvenlik ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak başka bir olumsuzluğun yaşanmaması için çalışma başlattı. Su kanalına düşen TIR’ın bulunduğu yerden çıkarılması için vinç ve çekici ekiplerinin bölgeye yönlendirildiği ve kaldırma çalışmalarının kısa süre içinde başlayacağı ifade edildi.

0 Yorum

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin