Cuma, 28 Ağustos 2026 28.08.2026
24°C
USD 48,13
EUR 56,06
Altın
Benzin 88,27
Dizel 77,76

Vali Aktaş’tan Kamu Hizmetleri Değerlendirmesi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, kamu hizmetlerinin daha iyi yürütülmesi için vali yardımcıları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Vali Aktaş’tan Kamu Hizmetleri Değerlendirmesi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmak amacıyla yardımcılarıyla bir araya geldi.

Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcıları Ertuğ Şevket Aksoy, Abdul Rauf Ulusoy, Mustafa Ayhan, Nuri Özder, Mustafa Özkaynak, Aslan Avşarbey ve Olgun Öner katıldı.

İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Toplantıda, kurumsal iş birliği, iyileştirme çalışmaları, performans ve kalite yönetimi ile kamuoyuyla ilişkiler ele alındı. Vatandaşa sunulan hizmetlerin en kısa sürede ve en iyi kalitede olması için alınacak tedbirler üzerinde duruldu.

TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ

Vali Aktaş, toplantıda, vatandaşların memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için tüm kamu personelinin özveriyle çalışması gerektiğini vurguladı. Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin