Cuma, 28 Ağustos 2026 28.08.2026
24°C
USD 48,13
EUR 56,06
Altın
Benzin 88,27
Dizel 77,76

Tuncay Dizbay’ın vefatı belediyede üzüntü yarattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi personeli Tuncay Dizbay'ın yaşamını yitirdiği açıklandı. Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sosyal medya üzerinden taziye mesajı paylaştı.

Tuncay Dizbay’ın vefatı belediyede üzüntü yarattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllardır görev yapan Tuncay Dizbay’ın vefat haberi, mesai arkadaşları ve belediye camiasında derin bir üzüntüye yol açtı. Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışan Dizbay’ın ani kaybı, kurumda büyük bir boşluk bıraktı.

BÜYÜKAKIN’DAN TAZİYE MESAJI

Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, acı haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Büyükakın, “Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığımızda görev yapmakta olan çalışma arkadaşımız Tuncay Dizbay’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

SEVENLERİ YASTA

Tuncay Dizbay’ın vefatı sonrası belediye çalışanları ve yakın çevresi büyük bir üzüntü yaşadı. Kurum içinde sevilen bir isim olarak bilinen Dizbay’ın ardından pek çok taziye mesajı paylaşıldı. Olayla ilgili resmi makamlar tarafından ek bir açıklama yapılmadı.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin