Cumartesi, 29 Ağustos 2026 29.08.2026
17°C
USD 48,16
EUR 56,09
Altın 6.909
Benzin 85,31
Dizel 77,76

Tedesco: Türkiye’de her maç ayrı bir mücadele

Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Süper Lig'deki rekabetin zorluk derecesine ve Türkiye'deki futbol atmosferine dikkat çekti. Özellikle Kocaeli'de yaşadığı tribün coşkusunun kendisini etkilediğini ifade etti.

Tedesco: Türkiye’de her maç ayrı bir mücadele

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Domenico Tedesco, Süper Lig’de oynanan her maçın kendine has bir zorluk taşıdığını vurguladı. Tedesco, Trabzonspor karşısında alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamalarda, Türk futbolundaki mücadele gücüne ve taraftarların yarattığı atmosfere değindi.

LİGDE REKABET VE MÜCADELE ÖN PLANDA

Başarılı teknik adam, Türkiye liginin fiziksel ve taktiksel açıdan oldukça zorlayıcı olduğunu belirtti. “Bu ligde hiçbir maç kolay değil. Kimse bize üç puan hediye etmeyecek. Rakiplerimiz ‘alın size üç puan’ demeyecek. Herkes mücadele ediyor ve çok zorlu bir lig. Dolayısıyla bu ligdeki takımları tebrik etmem gerekiyor,” ifadelerini kullandı.

TRİBÜNLERDE FARKLI BİR ENERJİ

Tedesco, Türkiye’deki stadyumların ve taraftar desteğinin kendisini fazlasıyla etkilediğini söyledi. Özellikle Kocaeli’de oynanan deplasman maçını unutamadığını belirten Tedesco, “İnanılmaz takımlar ve inanılmaz stadyumlar var. Bir önceki deplasman maçımız olan Kocaeli’de nefes kesen bir atmosfer vardı,” diyerek şehirdeki futbol coşkusuna ayrı bir parantez açtı.

HEYECAN DEVAM EDİYOR

Süper Lig’de rekabetin sezon boyunca bu seviyede devam etmesi bekleniyor. Takımların sahadaki mücadelesi ve tribünlerin enerjisi, ligin dinamik yapısını korumaya devam edecek gibi görünüyor.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin