Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Ziraat Türkiye Kupası’nda elenmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. İnan, taraftarlara birlik olma çağrısında bulundu.
Selçuk İnan, “Kendi futbolculuk dönemimde de çok yaşadım. Bu tür maçları kaybetmek camiada tabii ki hayal kırıklığı ve sıkıntı yaratır ama işimiz de kolay değildi çünkü 4 gol atmamız lazımdı. Oynadığımız takım Göztepe’yi eledi, Fenerbahçe son dakikada kazandı. Bunlar bahane değil tabii ama çok da küçümsenecek bir takım değildi, bunu oyuncularımla da paylaştım.” dedi.
SORUMLULUĞU ALIYORUZ
Mağlubiyetin sorumluluğunu aldıklarını belirten İnan, “Bu maçı böyle kaybetmeyi bahanelere sığınmaksızın sorumluluğu oyuncularımla beraber alıyoruz. Buna takılıp kalmamak lazım, çok önemli maçlarımız var.” ifadelerini kullandı.
BİRLİK VURGUSU
Kocaelispor’u diğer takımlardan ayıran en önemli özelliğin birlik beraberlik olduğunu vurgulayan Selçuk İnan, şunları kaydetti:
“Bizi Kocaelispor olarak diğer takımlardan ayıran en önemli etken; taraftarıyla, futbolcusuyla, basınıyla, şehriyle bir arada durmamız. Bu birliktelik aslında çok konuşuldu, ligin en renkli takımlarından biri olduk ve tekrar geri döndük. Ama bu geri dönüş hikâyesi güzel yazılmalı, hep böyle devam etmeli. Yine aynı şeyi söyleyeceğim taraftarlara, camiaya: Bu oyuncuların sizlere ihtiyacı var. Sizin sevdiğiniz formayı giyiyorlar. Kızarsınız, üzülürsünüz ama lütfen desteğinizden vazgeçmeyin.”

