Pazar, 27 Eylül 2026 27.09.2026
14°C
USD 48,88
EUR 55,69
Altın 6.741
Benzin 80,80
Dizel 93,80

Sadun Azak ve Özge Sümer dünya evine girdi

Sadun Azak ile Özge Sümer’in nikâh töreni, İzmit’te siyaset ve cemiyet dünyasından isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Nikâhı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kıydı.

Sadun Azak ve Özge Sümer dünya evine girdi

Geçmiş dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Sekreteri Sadun Azak, Özge Sümer ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikâh töreni, siyaset ve cemiyet dünyasından birçok ismin katılımıyla gerçekleşti.

GÖRKEMLİ TÖRENDE DUYGUSAL ANLAR

Nikâh merasimi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in kıydığı sade ama görkemli bir törenle yapıldı. Katılımcılar arasında tanıdık simalar dikkat çekerken, çiftin heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.

BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK DİLEĞİ

Başkan Hürriyet, törende Sadun Azak ve Özge Sümer’e iyi dileklerde bulunarak aile cüzdanını takdim etti. Çiftin yeni hayatlarına attıkları bu adım, davetliler tarafından alkışlarla karşılandı. Nikâh sonrası yapılan kutlamada samimi anlar yaşandığı ifade edildi.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin