Pazartesi, 31 Ağustos 2026 31.08.2026
27°C
USD 48,26
EUR 55,97
Altın 6.859
Benzin 85,31
Dizel 77,76

MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir Vali Aktaş’ı ziyaret etti

MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir, beraberindeki heyet ile Vali İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, MÜSİAD'ın Kocaeli'de düzenleyeceği toplantı hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir Vali Aktaş’ı ziyaret etti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Burhan Özdemir ve beraberindeki heyet, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ettiler.

HEYETTE KİMLER YER ALDI?

Ziyarette MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir’e; MÜSİAD Genel Başkan Yardımcıları Abdülkadir Çınar, Muhammed Selim Başdemir ve Fahrettin Oylum, Özel Kalem Müdürü Mehmet Şükrü Velioğlu, Genel Sekreter Ahmet Dilsiz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yunus Kartal ve Ahmet Gürel, Kocaeli Şube Başkanı İzzet Tanrıkulu, MÜSİAD Kocaeli Şube Başkan Yardımcıları; Mehmet Gökduman ve Hasan Çakır eşlik etti.

VALİ AKTAŞ’TAN MEMNUNİYET İFADESİ

MÜSİAD Kocaeli Şubesi ev sahipliğinde 10-12 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan MÜSİAD 111. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı ile ilgili bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, konuklarına ziyaretleri sebebiyle duyduğu memnuniyetini belirtti.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin