Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlediği Karneval Çocuk Şenliği, İzmit Millet Bahçesi’ni adeta bir şölen alanına çevirdi. İki gün süren etkinlikte, çocukların severek takip ettiği çizgi film karakterleri sahne alarak miniklere unutulmaz anlar yaşattı.
Fuar Park Adeta Dolup Taştı
Şehrin önemli yaşam alanlarından İzmit Millet Bahçesi (Fuar Park), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Karneval Çocuk Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. İki gün boyunca çocukların neşesi, ailelerin mutluluğu ve vatandaşların yoğun ilgisiyle dolup taşan fuar alanı, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Birbirinden renkli sahne etkinlikleri, eğlenceli atölyeler, sportif aktiviteler ve oyun alanlarıyla çocuklar doyasıya eğlenirken, aileler de bu keyifli atmosferin tadını çıkardı.
Çizgi Film Karakterleri Sahne Aldı
Çocukların ve gençlerin nefes aldığı festival havasında bir organizasyon gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sevilen çizgi film karakterlerini de sahnede çocuklarla buluşturdu. Niloya, Rafadan Tayfa, Harika Kanatlar ve Sevimli Dostlar gibi çocukların severek izlediği çizgi film karakterleri miniklerle bir araya gelerek keyifli anlar yaşattı. Karneval sahnesinde gerçekleştirilen renkli gösterilerde çocuklar, televizyonda izledikleri karakterleri canlı görme fırsatı buldu.
Şarkılara Hep Birlikte Eşlik Ettiler
Sevilen çizgi film karakterlerinin sahneye taşındığı etkinlikte fuar alanı adeta çocuk sesleriyle şenlendi. Minik izleyiciler, sahnedeki kahramanları büyük heyecan ve coşkuyla izlerken, söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Gösteriler boyunca kahkahalar ve alkışlar eksik olmadı. Eğlenceli sahneleriyle dikkat çeken gösteriler çocuklara dostluk, arkadaşlık, yardımlaşma ve iyilik gibi temel değerleri eğlenceli bir şekilde aktardı. Gösteriye yoğun ilgi gösteren aileler de çocuklarının neşesine ortak oldu. Çocuklarının keyifli vakit geçirdiğini ve eğlenerek öğrendiğini belirten aileler, bu tür sosyal ve eğitici etkinliklerin çocukların gelişimine önemli katkılar sağladığını vurgulayarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.



