Pazartesi, 31 Ağustos 2026 31.08.2026
20°C
USD 48,16
EUR 56,09
Altın 6.866
Benzin 85,31
Dizel 77,76

Yeni dönem başladı

MHP Kocaeli İl Başkanı Emengen vatandaşlarla buluştu

MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan Enes Emengen, ilk mesai gününde Kartepe'de vatandaşlar ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Sabah namazı sonrası düzenlenen programda birlik mesajları verildi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Emengen vatandaşlarla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanlığı görevine Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle atanan Enes Emengen, yeni görevine hızlı bir başlangıç yaptı. Emengen, göreve başladığı ilk günün sabahında Kartepe’de vatandaşlar ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Kartepe Suadiye Merkez Camii’nde kılınan sabah namazının ardından düzenlenen program, geniş bir katılımla gerçekleşti.

Gönül sofrası adı altında düzenlenen bu anlamlı buluşmaya Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, MHP Kartepe İlçe Başkanı, geçmiş dönem ilçe başkanları, ilçe ocak başkanı, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Organizasyonda birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıkarken, yeni İl Başkanı Emengen katılımcılarla yakından ilgilendi.

Program kapsamında teşkilat mensupları ve vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet edilerek, bölgedeki gelişmeler üzerine görüş ve değerlendirmelerde bulunuldu. Yeni döneme dair istişarelerin de yapıldığı etkinlik, karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından sona erdi. Emengen’in ilk mesaisi, vatandaşlarla doğrudan temas kurarak başladı.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin