Körfez Uluğbey Ortaokulu öğrencisi Berat Denel, uluslararası matematik olimpiyatlarındaki başarılarıyla Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.
Uluslararası arenada dikkat çeken başarılar elde eden 6. sınıf öğrencisi Berat Denel, farklı olimpiyatlarda altın ve gümüş madalyalar kazanarak Türkiye’yi gururlandırdı.
BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURDU
Berat, Uluslararası Amerikan Matematik Olimpiyatı’nda altın madalya kazanarak Singapur’daki büyük finale katılmaya hak kazandı. Ayrıca, Uluslararası Fermat Olimpiyatları’nda gümüş madalya ile Vietnam’daki finale, Uluslararası STEM Matematik Olimpiyatı’nda gümüş madalya ile Roma’daki finale ve Uluslararası FISO Matematik Olimpiyatı’nda gümüş madalya ile Dubai’deki finale katılacak.
VALİ AKTAŞ’TAN TEBRİK
Vali İlhami Aktaş, Berat’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ziyaret, genç yeteneğin başarılarının takdir edildiği bir ortamda gerçekleşti.

