Körfez Güney Mahallesi Albay Sokak üzerinde yaşanan trafik kazası, bölge sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil, seyir halindeyken aniden kontrolden çıkarak takla attı. Kazanın şiddetiyle araç hurdaya dönerken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Edinilen ilk bilgilere göre, takla atan araç içerisinde bulunan kişilerin kazayı şans eseri yara almadan atlattığı belirtildi. Bu durum, olası büyük bir facianın kıl payı atlatıldığını gözler önüne serdi. Kazanın ardından araçta ağır maddi hasar meydana geldiği kaydedildi.
Kaza Nedeni Araştırılıyor
Olay yerine gelen çekici yardımıyla takla atan otomobil yoldan kaldırılırken, trafik akışı normale döndü. Güvenlik güçleri, kazanın tam olarak hangi nedenle meydana geldiğini belirlemek amacıyla geniş çaplı bir inceleme başlattı. Soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

