Perşembe, 23 Nisan 2026 23.04.2026
6°C
USD 44,89
EUR 52,74
Altın 6.812

Körfez Belediye Başkanı Söğüt, Ramazan’da vatandaşlarla buluşuyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte her akşam farklı bir camide vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ediyor, talep ve önerilerini dinliyor.

Körfez Belediye Başkanı Söğüt, Ramazan’da vatandaşlarla buluşuyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir camide vatandaşlarla bir araya geliyor. İlk olarak Güney Mahallesi’nde başlayan buluşmalar, Yeniyalı, Hacı Osman Mahallesi, Yukarı Hereke ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde devam etti.

GÖNÜLLER BULUŞUYOR

Başkan Söğüt, teravih namazı sonrası vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet ederek, talep ve önerilerini dinliyor. Ziyaretlerde AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve meclis üyeleri de Söğüt’e eşlik ediyor.

Yeniyalı Merkez Camii’nde Ayasofya Camii İmamı Bünyamin Topçuoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen ‘Enderun Usulü Teravih’ programı sonrasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, Ramazan ayında paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ruhunun ön plana çıktığını belirtti.

TALEP VE ÖNERİLER DİNLENDİ

Cumartesi günü Yukarı Hereke Camii’nde teravih namazını kılan Başkan Şener Söğüt, cemaatle sohbet etti ve bölgede hasta ziyaretlerinde bulundu. Esnafla da görüşen Söğüt, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek Ramazan aylarını kutladı ve talepleri dinledi. Başkan Söğüt, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ifade etti.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin