Cumartesi, 29 Ağustos 2026 29.08.2026
18°C
USD 48,16
EUR 56,09
Altın 6.909
Benzin 85,31
Dizel 77,76

Sabır taştı

Kocatepe’de yol çilesi bitmiyor!

İzmit Kocatepe Mahallesi'nde Kazım Özalp Caddesi üzerindeki ekmek fırını önündeki bozuk yol, bölge esnafı ve sürücüleri mağdur ediyor. Aylardır süren şikayetlere rağmen çözüm bulunamaması tepkilere neden oluyor.

Kocatepe’de yol çilesi bitmiyor!

İzmit’in Kocatepe Mahallesi’nde yaşanan yol sorunu, bölge esnafı ve sürücülerin sabrını taşırdı. Kazım Özalp Caddesi üzerinde bulunan ekmek fırınının önündeki bozuk yol, aylardır çözüm bekliyor ve mahalle sakinlerini mağdur ediyor.

Derin çukurlar ve kalitesiz zemin, her gün onlarca aracın hasar görmesine yol açıyor. Bölgedeki esnaflar ve mahalle sakinleri, yüksek şasili araçların dahi altını vurduğu yolda, binek araç sahiplerinin ciddi sanayi masraflarıyla karşı karşıya kaldığını belirtiyor. Fırına alışveriş için gelen ve yoldaki bozulmayı fark edemeyen müşteriler de araçlarının altını vurarak duruma tepki gösteriyor.

Belediyeden Çözüm Bekleniyor

Konuyla ilgili defalarca belediye ekiplerine ihbarda bulunduklarını ifade eden mahalle sakinleri, her seferinde olumlu yanıt almalarına rağmen bölgeye hiçbir ekibin gelmediğini aktardı. Aylardır süren bu ilgisizlik, bölge halkının tepkisini artırıyor.

Herkesin şikayetçi olduğu ve adeta kazalara davetiye çıkardığı ifade edilen bu yol için mahalle halkı, yetkililerden kalıcı ve hızlı bir çözüm bekliyor.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin