Kocaelispor’un tecrübeli kalecisi Gökhan Değirmenci ile genç yetenekler Furkan Gedik ve Serhat Öztaşdelen, lösemi tedavisi gören 17 yaşındaki taraftar Burak Ege Özen’e unutulmaz bir ziyaret gerçekleştirdi. Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hematoloji Bölümü’nde tedavi gören koyu Kocaelispor taraftarı Burak Ege, hayranı olduğu futbolcuları karşısında görünce büyük bir sevinç yaşadı.
Ziyaret sırasında futbolcular, genç Burak Ege ile yakından ilgilenerek onunla uzun süre sohbet etti. Tedavi süreci hakkında bilgi alan oyuncular, genç taraftarın moralini yükseltmek için çaba gösterdi. Yeşil-siyahlı ekip, Burak Ege’ye imzalı forma hediye ederek, bu zorlu süreçte her zaman yanında oldukları mesajını verdi.
Duygusal Anlar Yaşandı
Duygusal anların yaşandığı buluşmada futbolcular, Burak Ege’nin bir an önce sağlığına kavuşmasını dilediklerini belirtti. Onu en kısa sürede tribündeki yerinde görmeyi beklediklerini ifade eden tecrübeli kaleci Gökhan Değirmenci, Burak’ın mücadelesine hayran kaldıklarını dile getirdi. Değirmenci, bu tür ziyaretlerin hem kendileri hem de taraftarlar için büyük bir manevi güç kaynağı olduğunu vurgularken, genç Burak Ege ise en büyük hayalinin iyileşip yeniden stadyumda takımını desteklemek olduğunu söyleyerek futbolculara teşekkür etti.

