Perşembe, 15 Ekim 2026 15.10.2026
12°C
USD 49,42
EUR 55,41
Altın 6.600
Benzin 84,20
Dizel 96,90

Yeni isimler belli oldu

Kocaeli’de kritik atama kararları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Kocaeli Vali Yardımcısı ve Dilovası Kaymakamı'nın görev yerleri değişirken, yerlerine yeni isimler atandı.

Kocaeli’de kritik atama kararları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararları, Resmi Gazete’nin 17 Haziran tarihli sayısında kamuoyuna duyuruldu. Bu kararlar çerçevesinde, birçok kaymakam ve vali yardımcısının yeni görev yerleri belirlendi.

Kocaeli’yi yakından ilgilendiren atamalarda, Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Bolu Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Çanakkale Çan Kaymakamı Emre Nebioğlu ise Kocaeli Vali Yardımcılığı’na atanan isim oldu.

Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay’ın Sakarya Erenler Kaymakamlığı’na atanmasıyla boşalan Dilovası Kaymakamlığı koltuğuna ise İstanbul Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik getirildi. Bu atamalarla birlikte Kocaeli’deki idari kadroda önemli değişiklikler yaşandı.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin