Körfez D-100 Karayolu Hacıosman Mahallesi mevkisinde gece saat 02.00 sıralarında meydana gelen feci trafik kazası, Kocaeli’ni yasa boğdu. Kazada baba ve oğul olay yerinde yaşamını yitirdi.
KAZANIN DETAYLARI
Edinilen bilgilere göre, 24 yaşındaki Emin Torgay’ın kullandığı 41 APR 786 plakalı otomobil, Ankara istikametinde seyir halindeyken yol kenarında park halinde bulunan tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil tırın altına girerken, sürücü Emin Torgay ile babası Musa Torgay (53) olay yerinde yaşamını yitirdi.
TORGAY AİLESİNİN ACI KAYBI
Hayatını kaybeden baba ve oğulun, İzmit, Körfez, Gebze ve Dilovası’nda Kadir Tekstil adıyla faaliyet gösteren işletmeleri bulunan Torgay ailesinin fertleri olduğu öğrenildi. Otopsi işlemlerinin ardından baba ve oğulun cenazeleri defnedilmek üzere ailelerine teslim edildi.
SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. Emin Torgay ve Musa Torgay’a Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı dilendi.
İlgili Haberler
5N 1K
Kaza nerede meydana geldi?
Körfez D-100 Karayolu Hacıosman Mahallesi mevkisinde meydana geldi.
Kazada kimler hayatını kaybetti?
24 yaşındaki Emin Torgay ve babası 53 yaşındaki Musa Torgay hayatını kaybetti.
Kaza nasıl oldu?
Emin Torgay'ın kullandığı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan tıra arkadan çarptı.
Hayatını kaybedenler hangi aileden?
İzmit, Körfez, Gebze ve Dilovası'nda Kadir Tekstil adıyla faaliyet gösteren Torgay ailesinin fertleri olduğu öğrenildi.

