Kocaeli Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırladığı özel menü beğeni topladı.
LEZZETLER GELECEĞİN ŞEFLERİNDEN
Program, Kocaeli Üniversitesi Kardelen Sosyal Tesisleri Mimoza Salonu’nda düzenlendi. İftar sofrasının lezzetleri, geleceğin şefleri olan üniversite öğrencileri tarafından büyük bir titizlikle hazırlandı. Vali İlhami Aktaş, öğrencileri tebrik etti.
PROTOKOL İLGİSİ YOĞUN OLDU
İftar programına Donanma Komutanı Oramiral Kadir Yıldız ve eşi, Kocaeli AK PARTİ Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve eşi, Deniz Eğitim – Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Selçuk Akarı ve eşi, Deniz Hava Komutanı Tümamiral Mehmet Savaş Eser ve eşi, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Semih Akgün, Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Kamil Kaya, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve eşi, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve eşi, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve eşi, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Öğüt, Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik ve eşleri ile Genel Sekreter Mustafa Eren katıldı. Birlik ve beraberlik mesajları verildi.
DUALARLA SONA ERDİ
Etkinlik, yapılan duaların ardından sona erdi. Program, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

