Cuma, 28 Ağustos 2026 28.08.2026
17°C
USD 48,13
EUR 56,06
Altın 7.111
Benzin 88,27
Dizel 77,76

Ulaşım konforu artıyor

Kocaeli Büyükşehir 56,5 kilometrelik yolu yenileyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 56,5 kilometrelik bozuk yolları sathi kaplama ile yenileyecek. İhale 25 Haziran'da yapılacak, kazanan firma 170 günde projeyi bitirecek.

Kocaeli Büyükşehir 56,5 kilometrelik yolu yenileyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki ulaşım konforunu artırmak amacıyla önemli bir adım atıyor. Toplam 56,5 kilometrelik bozuk yol ağı, sathi kaplama imalatıyla baştan aşağı yenilenecek. Bu büyük projenin ihalesi 25 Haziran’da gerçekleştirilecek.

İhale Süreci ve Detaylar

Vatandaşların kesintisiz ve konforlu ulaşım hizmeti alabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Yol Bakım Şube Müdürlüğü aracılığıyla “Sathi Kaplama Yapılması” ihalesini düzenleyecek. İhale, 25 Haziran Perşembe günü saat 11.00’de İhale Toplantı Salonu B Blok 1. katta açık usulle yapılacak.

EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden gerçekleştirilecek ihaleyi kazanan firma, sözleşmenin imzalanmasının ardından 170 gün içinde tüm çalışmaları tamamlayacak. Yaklaşık 5,5 ay sürecek olan proje kapsamında 2.500 metreküp hendek beton kaplaması, 150.000 ton plent-miks temel serimi, 12.000 ton binder tabakası uygulaması ve 165 dekar alanda sathi kaplama işlemleri yapılacak. Bu sayede, kent genelindeki 56,5 kilometrelik bozuk ve elverişsiz yollar modern bir görünüme kavuşarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin