Kocaeli Kent Konseyi çatısı altında faaliyetlerini yürüten Kadın, Gençlik, Engelsiz ve Emekli Meclisleri yeni dönem çalışma sürecine adım attı. Konsey Başkanı Ceyhun Yalçın ile Yürütme Kurulu üyelerinin yürüttüğü istişare ve değerlendirme toplantılarının ardından meclislerin yeni başkanları duyuruldu.
YENİ BAŞKANLAR GÖREVLERİNE BAŞLIYOR
Kentin öncelikli gereksinimlerine ve beklentilerine ortak projelerle yanıt vermeyi amaçlayan meclislerde görev dağılımı netleşti. Gerçekleştirilen değerlendirmeler neticesinde Kadın Meclisi Başkanlığı görevine Pembe Arslan, Gençlik Meclisi Başkanlığına Mustafa Berat Ercan, Engelsiz Meclisi Başkanlığına Nejdet Gümüş ve Emekli Meclisi Başkanlığına ise Nusret Efe getirildi. Meclisler, yönetim organlarını ve çalışma kurullarını tamamlamalarının hemen ardından temsil ettikleri toplumsal kesimlerin talep ve önerilerini kent yönetimine aktaracak.
İŞ BİRLİĞİ VE BİRLİKTELİK VURGUSU
Önceki dönemde görev yapan meclis başkanlarına ve kurullarına emekleri için teşekkür eden Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ceyhun Yalçın, yeni dönemde de ortak aklın ön planda tutulacağını belirtti. Yalçın, yürütme kurulu ile yürütülen müzakereler sonucunda yeni isimlerin belirlendiğini aktararak, farklı bakış açılarının ve birikimlerin kente değer kazandıracak projelere dönüşeceğine inandığını ve yeni başkanlara başarılar dilediğini ifade etti.
5N 1K
Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı kim oldu?
Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı görevine Pembe Arslan getirildi.
Gençlik Meclisi Başkanlığını hangi isim üstlendi?
Gençlik Meclisi Başkanlığı görevine Mustafa Berat Ercan getirildi.
Engelsiz ve Emekli meclislerinin yeni başkanları kimlerdir?
Engelsiz Meclisi Başkanlığına Nejdet Gümüş, Emekli Meclisi Başkanlığına ise Nusret Efe getirildi.

