Pazar, 30 Ağustos 2026 30.08.2026
22°C
USD 48,16
EUR 56,09
Altın 6.909
Benzin 85,31
Dizel 77,76

Kartepe’de 4.4 milyonluk kaçak eşya ele geçirildi!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kartepe'de düzenlediği operasyonda piyasa değeri 4.4 milyon TL olan gümrük kaçağı elektronik eşya ve kulaklık ele geçirdi. Bir şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Kartepe’de 4.4 milyonluk kaçak eşya ele geçirildi!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadeledeki kararlı duruşunu sürdürüyor. Kartepe ilçesinde gerçekleştirilen son operasyonda, piyasa değeri milyonları bulan kaçak elektronik eşyalar ele geçirildi.

18 Nisan 2026 tarihinde düzenlenen operasyonda, jandarma ekipleri tarafından takibe alınan bir şüphelinin üzerinde ve beraberindeki eşyalarda detaylı arama yapıldı. Yapılan incelemeler sonucunda, piyasa değerinin yaklaşık 4.400.000 TL olduğu belirlenen 330 adet gümrük kaçağı ve faturasız powerbank ile 300 adet kaçak kulaklık bulundu.

Kaçakçılıkla Mücadele Devam Ediyor

Haksız kazancın ve devletin vergi kaybının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen bu başarılı operasyon neticesinde ele geçirilen tüm ürünlere el konuldu. Olayla ilgili olarak yakalanan bir şüpheli şahıs hakkında ise adli tahkikat başlatıldığı ifade edildi. Jandarma ekiplerinin kaçakçılıkla mücadelesinin aralıksız devam edeceği belirtildi.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin