Salı, 15 Eylül 2026 15.09.2026
17°C
USD 48,62
EUR 56,13
Altın 6.714
Benzin 102,17
Dizel 95,94

Karamürsel’de Çocuk Şenliği Coşkusu

Karamürsel Belediyesi'nin düzenlediği Çocuk Şenliği'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük coşkuyla kutlandı. İlhan Çınar Alanı'ndaki etkinliklere çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Karamürsel’de Çocuk Şenliği Coşkusu

Karamürsel Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Çocuk Şenliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. İlhan Çınar Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlikler, çocukların ve ailelerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Şenlik boyunca birbirinden eğlenceli oyunlar, yaratıcı atölyeler, sahne gösterileri ve sürpriz etkinlikler çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Gün boyu süren programlar, bayram coşkusunu alana gelen tüm katılımcılarla birlikte paylaştı.

Başkan Çalık’tan Çocuklara Özel Mesaj

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, etkinlikte yaptığı konuşmada çocukların mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu vurguladı. Başkan Çalık, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, çocuklarımızın neşesi ve kahkahalarıyla birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın yüzündeki tebessüm bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır. Onların daha mutlu, daha umutlu bir geleceğe hazırlanması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Çalık, şenliğe katılan tüm çocuklara ve ailelerine teşekkür ederek, çocukların her zaman öncelikleri olduğunu bir kez daha belirtti.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin