Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı (Santral Rampası) üzerinde yapılacak üstyapı imalat çalışması nedeniyle önemli bir trafik düzenlemesine gitti. 31 Temmuz ile 10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında, söz konusu güzergâhın iki yönü de geçici süreyle araç trafiğine kapatıldı.
GAZANFER BİLGE BULVARI’NDA ÜSTYAPI ÇALIŞMASI
İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı’nda (Santral Rampası) devam eden üstyapı imalat çalışması nedeniyle yolun hem iniş hem de çıkış yönü ulaşıma kapatıldı. Daha önce rampadan iniş yönünde trafik akışı sağlanırken, bugün itibarıyla her iki yön de trafiğe kapatılmış durumda. Çalışmalar süresince trafik akışı alternatif güzergâhlar üzerinden sağlanacak.
ÇALIŞMALAR 10 AĞUSTOS’TA TAMAMLANACAK
Üstyapı imalatı kapsamında 31 Temmuz Cuma günü başlayan çalışmaların, 10 Ağustos Pazartesi günü saat 05.30’a kadar devam etmesi bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi, sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaretleri ile saha ekiplerinin yönlendirmelerine uymaları gerektiğini belirtti.



5N 1K
Santral Rampası neden trafiğe kapatıldı?
Santral Rampası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak üstyapı imalat çalışması nedeniyle trafiğe kapatıldı.
Santral Rampası hangi tarihler arasında kapalı kalacak?
Rampa, 31 Temmuz Cuma günü başlayıp 10 Ağustos Pazartesi günü saat 05.30'a kadar kapalı kalacak.
Trafik akışı nasıl sağlanacak?
Çalışmalar süresince trafik akışı alternatif güzergâhlar üzerinden sağlanacak.
Çalışmayı hangi kurum yapıyor?
Çalışmayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yapıyor.

