Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarında önemli bir başarıya ulaştı. Bilişim sistemlerini kullanarak dolandırıcılık yapan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalanarak adalete teslim edildi.
DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN ARANIYORDU
Kocaeli Ağır Ceza İlamat Masası tarafından “Bilişim Sistemleri, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan aranan G.A. isimli şahıs, polis ekiplerinin takibi sonucu İzmit’te yakalandı. Şahsın 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.
OPERASYONLA YAKALANDI
Emniyet güçlerinin 28 Şubat 2026 tarihinde İzmit ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonla yakalanan G.A., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
SUÇ ÖRGÜTLERİNE GEÇİT YOK
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.

