Salı, 3 Kasım 2026 03.11.2026
14°C
USD 49,65
EUR 55,60
Altın 6.385
Benzin 80,90
Dizel 100,80

İYİ Parti Kocaeli teşkilatından Ankara ziyareti

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı, Ankara’da TBMM’de düzenlenen grup toplantısına katıldıktan sonra Lütfü Türkkan’ın ev sahipliğinde bir araya geldi. Ziyarette birlik, istişare ve dayanışma mesajları öne çıktı.

İYİ Parti Kocaeli teşkilatından Ankara ziyareti

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı, il başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Heyet, TBMM’deki grup toplantısının ardından Gazi Meclis’te bir araya geldi.

DAYANIŞMA VE İSTİŞARE VURGUSU

Kocaeli İl Başkanı Kamil Şirin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Grup Toplantısı’na katıldıktan sonra Kocaeli Milletvekili ve Genel İdare Kurulu Üyesi Lütfü Türkkan’ın ev sahipliğinde bir buluşma gerçekleştirdi. Görüşmede, hem yerel hem de genel siyasi gelişmeler masaya yatırıldı. Katılımcılar, “birlik, istişare ve dayanışma” mesajlarının altını çizdi.

GELECEK DÖNEM STRATEJİLERİ KONUŞULDU

Toplantıda, Kocaeli teşkilatının önümüzdeki döneme dair yol haritası ve çalışma stratejileri üzerinde duruldu. Katılımcıların değerlendirmelerine göre, bu tür buluşmalar parti içi motivasyonu artırıyor ve dayanışmayı güçlendiriyor.

TEŞEKKÜR VE YENİ MESAJLAR

Ziyaretin ardından yapılan açıklamalarda, Milletvekili Lütfü Türkkan’ın nazik ev sahipliğine teşekkür edildi. Teşkilat üyeleri, bu anlamlı buluşmanın ardından Kocaeli için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Önümüzdeki süreçte benzer istişarelerin süreceği ifade ediliyor.