Perşembe, 15 Ekim 2026 15.10.2026
15°C
USD 49,39
EUR 55,30
Altın 6.576
Benzin 84,20
Dizel 96,90

Yakınları şüphelendi

İş yerinde acı son!

Karamürsel'de bir iş yerinde yaşanan üzücü olayda Cevat Sarı hayatını kaybetti. Yakınlarının haber alamaması üzerine ortaya çıkan olayda, Sarı'nın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

İş yerinde acı son!

Karamürsel’in 4 Temmuz Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde yaşanan trajik olay, bölge sakinlerini yasa boğdu. Pastahane Sokak üzerindeki iş yerinde, Cevat Sarı isimli bir vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı. Edinilen ilk bilgilere göre, Sarı’nın yaşamına son verdiği belirtildi.

Olay Nasıl Ortaya Çıktı?

Olayın detayları, Cevat Sarı’dan bir süredir haber alamayan yakınlarının endişelenmesiyle gün yüzüne çıktı. Yakınları durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbarın ardından kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. İş yerine ulaşan ekipler, Sarı’yı hareketsiz bir şekilde buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk incelemede, Cevat Sarı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaşanan bu üzücü kaybın ardından polis ekipleri, iş yerinde ve çevresinde detaylı bir inceleme başlattı. Cevat Sarı’nın cansız bedeni, olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere morga sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın titizlikle devam ettiği bildirildi.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin