Kocaelispor’un güçlü taraftar grubu Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler, Antalyaspor camiasına yönelik önemli bir destek açıklaması yaptı. Sosyal medya üzerinden yayımlanan bu mesajda, hafta boyunca gündemi meşgul eden tartışmalar ve saha dışı iddialara karşı net bir duruş sergilenirken, Antalyaspor taraftarlarının yalnız olmadığı vurgulandı.
Tartışmalı Haftaya Tepki
Güler, Gençlerbirliği camiası tarafından ortaya atılan iddiaları şaşkınlıkla izlediklerini belirtti. Yapılan paylaşımların kulüpler arasındaki dostluk bağlarına zarar verdiğini ifade eden Güler, kupa ve lig maçları arasındaki mücadele farkına dikkat çekerek, “Şaka gibi bir hafta oldu, herkes istediğini aldı. Olan Antalya şehrine ve taraftarına oldu” sözleriyle yaşananlara tepki gösterdi.
Hodri Meydan’dan Tam Destek
Antalyaspor’un içinde bulunduğu durumu “yakışıksız bir senaryo” olarak nitelendiren Enver Güler, Antalya şehrinin bu süreçten sonra kendi haklarını savunmak adına kenetleneceğine inandığını dile getirdi. 07 Gençlik taraftar grubunun bu dönemdeki birleştirici rolüne güvendiklerini belirten Güler, Hodri Meydan’ın her zaman ve her koşulda Antalya taraftarının yanında olacağını kesin bir dille ifade etti.
Sorumlulara Net Uyarı
Açıklamanın son kısmında ise Antalyaspor’un mevcut durumundan sorumlu olanlara ve destek olma bahanesiyle köstek olanlara karşı sert bir uyarıda bulunuldu. “Bizi karşılarında bulurlar, bilin istedik” ifadeleriyle kararlı bir duruş sergilenirken, mesaj “Daha güçlü ANTALYA” temennisiyle son buldu.

