Kocaelispor Taraftar Grubu Lideri Enver Güler, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Hodri Meydan’ın lideri Enver Güler, maç öncesinde basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.
Güler, hem takımın hem de taraftarın maça hazır olduğunu vurgularken şu ifadeleri kullandı:
MAÇ BEKLENTİSİ VE ŞEHİR KENETLENMESİ
“İyi maç olacak. Her taraftar olarak üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü bu maç için şehrimize de söz verdik, futbolculardan da söz aldık.”
BİZ GERGİN DEĞİLİZ
Atmosferin gerilmeye çalışıldığını belirten Güler, taraftarın sükunetini koruduğunu ifade etti:
“Ortamı biraz gerdiler ama biz gergin değiliz. Taraftar olarak da takımı olarak da rahatız. Bu maç biraz da onur mücadelesi gibi oldu, gözüken o.”
TARAFTARA GÜVEN MESAJI
Güler, Kocaeli şehrinin takımıyla gurur duyacağı bir akşam yaşanacağını belirterek şunları söyledi:
“Şehre teşekkür ederiz, inanılmaz bir hafta yaşadık. Oraya çok güçlü kulüpler, taraftarlarıyla birlikte gitti; ta ki biz gidene kadar. Bu akşam şehrimiz bizimle gurur duyacak. Ben taraftar arkadaşlarıma güveniyorum. Puan veya puanlarla döneceğimizi zaten söylemiştik. Biz istediğimiz an istediğimiz şeyi yapabilecek bir taraftar grubuyuz. Bunu da bu akşam göstereceğiz.”

