Perşembe, 16 Nisan 2026 16.04.2026
17°C
USD 44,75
EUR 52,73
Altın 6.932

Hodri Meydan Başkanı’ndan Bilet İddialarına Yanıt

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler, Galatasaray maçı biletleri konusunda çıkan iddialara yanıt verdi, eleştirileri reddetti.

Hodri Meydan Başkanı’ndan Bilet İddialarına Yanıt

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler, Galatasaray maçı sürecinde ortaya atılan iddialara sert yanıt verdi. Güler, taraftar grubu hakkında yapılan eleştirilere de değinerek grubun onurunu ve fedakarlığını savundu.

Nokta TV’ye konuşan Başkan Enver Güler, maç öncesi yapılan bazı yorumlara tepki göstererek, “Bir tepsinin içinde 10 tane simit satamazlar, kalkıp 2.500 kişiye ağabeylik yapmasınlar. Bu dedikoduların nereden çıktığını biliyoruz” ifadelerini kullandı. Eleştirilerin asılsız olduğunu belirten Güler, grubun liyakati ve sorumluluk bilinci üzerinden yapılan saldırılara geçit vermeyeceklerini vurguladı.

BİLETLER TARAFTARIN CEBİNDEN

Galatasaray karşılaşmasında taraftarların büyük bir özveri sergilediğini belirten Güler, bilet tartışmalarına da son noktayı koydu. Güler, “Yaklaşık 2 bine yakın bileti biz aldık. Taraftar kendi cebinden ödedi. Kulüpten bedava bilet talebimiz olmadı. Biz bu iddiaların hiçbir yerinde yokuz” dedi. Taraftarların kendi imkanlarıyla stadyumda yer aldığını hatırlatan Güler, kulüpten herhangi bir beklentilerinin olmadığını bir kez daha dile getirdi.

ASIL NİYETLERİNİ BİLİYORUZ

Kendilerini lekelemeye çalışan çevrelerin asıl niyetinin farkında olduklarını söyleyen Güler, “Bazı arkadaşlar havadan konuşuyor. İki cümleyi bir araya getiremiyorsunuz ama bizi eleştiriyorsunuz. Bu işi beceremeyen adamlar bizi lekelemeye çalışıyor” diyerek tepkisini noktaladı. Hodri Meydan’ın her zaman kulübün yanında, maddi beklentiden uzak bir şekilde durmaya devam edeceğinin mesajını verdi.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin