Salı, 1 Eylül 2026 01.09.2026
27°C
USD 48,28
EUR 55,98
Altın 6.783
Benzin 88,34
Dizel 81,41

Heyecan dorukta

Derince’de Plaj Voleybolu Turnuvası Başlıyor!

Derince Belediyesi'nin düzenlediği 5. Geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası 3 Eylül'de başlıyor. Harikalar Sahili'nde dört gün sürecek etkinlikte 250 bin TL ödül dağıtılacak.

Derince'de Plaj Voleybolu Turnuvası Başlıyor!

Derince Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi organize edilen Geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası, 3 Eylül Perşembe günü start alıyor. Voleybol tutkunlarını bir araya getirecek olan bu etkinlik, dört gün boyunca sürecek.

DÖRT GÜN SÜRECEK MÜCADELE

5. Geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası, 3, 4, 5 ve 6 Eylül tarihlerinde Harikalar Sahili’nde, Körfez Sınırı’nda düzenlenecek. Toplam altı farklı kategoride yarışacak olan sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele edecekler.

KATEGORİLER VE ÖDÜLLER

Turnuva; Yıldız/Genç/Büyük Erkekler, Büyükler Karma Gruplar, Yıldız/Genç/Büyük Kızlar, Küçük Kızlar, Minik Kızlar ve Babalar ve Kızları kategorilerinde gerçekleştirilecek. Organizasyonda toplam 250 bin TL ödül dağıtılacak. Büyük ilgi görmesi beklenen turnuvanın açılışı 3 Eylül Perşembe günü saat 15.00’te yapılacak.

5N 1K

Derince'de Plaj Voleybolu Turnuvası ne zaman başlayacak?

Turnuva 3 Eylül Perşembe günü başlayacak.

Turnuva nerede düzenlenecek?

Turnuva Harikalar Sahili'nde (Körfez Sınırı) gerçekleştirilecek.

Turnuva kaç gün sürecek?

Turnuva 3, 4, 5 ve 6 Eylül tarihlerinde, yani dört gün boyunca sürecek.

Turnuvada ne kadar ödül dağıtılacak?

Turnuvada toplam 250 bin TL ödül dağıtılacak.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin