Gölcük, Kurban Bayramı arefesinde düzenlenen geleneksel kent bayramlaşmasıyla birlik ve beraberlik mesajları verdi. Toplumun her kesiminden temsilciler ve vatandaşlar, bu anlamlı buluşmada bir araya geldi.
Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleşen etkinliğe, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in yanı sıra siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 7’den 70’e herkesin bir araya geldiği bayramlaşma, ilçedeki dayanışma ruhunu pekiştirdi.
Başkan Sezer’den Birlik Vurgusu
Gölcük Kent Konseyi tarafından organize edilen törende konuşan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm hemşehrilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı. Sezer, “Birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” ifadeleriyle birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.
Şehit Ailesi ve Gaziye Anlamlı Ziyaretler
Bayramlaşma programı kapsamında, Gölcük Kaymakamı Gültekin ve Başkan Sezer, Şehit Deniz Akdeniz’in ailesini ve Kore Gazisi Hasan Uçar’ı evlerinde ziyaret etti. Ayrıca, Gölcük Şehit Bayram Özdere Polis Merkezi ve Gölcük Jandarma Komutanlığı’nda görevli personelin de bayramları tebrik edildi. Bu ziyaretler, bayramın manevi atmosferini daha da güçlendirdi.

