Cuma, 28 Ağustos 2026 28.08.2026
15°C
USD 48,13
EUR 56,06
Altın 7.135
Benzin 88,27
Dizel 77,76

Kardeşlik rüzgarı esti

Erzurumlular Kadırga Yaylası’nda buluştu

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) tarafından 14. kez düzenlenen ErFest’26, Gölcük Kadırga Yaylası'nda Erzurumluları bir araya getirdi. Festival, kardeşlik ve dayanışma mesajlarıyla coşkulu anlara sahne oldu.

Erzurumlular Kadırga Yaylası’nda buluştu

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) tarafından geleneksel olarak düzenlenen piknik festivali, bu yıl 14. kez kapılarını açtı. Gölcük Kadırga Yaylası’nın muhteşem doğasında gerçekleştirilen ErFest’26 programı, çok sayıda Erzurumluyu ve davetliyi bir araya getirerek büyük bir coşkuya sahne oldu.

Kardeşlik, dayanışma ve hemşehri muhabbetinin en güzel örneklerinin sergilendiği festivalde, katılımcılar yayla havasında bir arada olmanın ve hasret gidermenin mutluluğunu yaşadı. Yoğun katılımla gerçekleşen organizasyonda vatandaşlarla yakından ilgilenildi, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Kültürel bağların ve dayanışma ruhunun pekiştirildiği etkinlik, renkli görüntülerle hafızalarda yer edindi.

Bölgedeki Erzurumluları tek çatı altında buluşturan bu dev organizasyonun hayırlara vesile olması temenni edildi. Kent kültürüne ve sosyal dayanışmaya büyük katkı sunan festivalin hayata geçirilmesinde başta KEDFE Başkanı Tekin Dursun olmak üzere, organizasyon komitesine ve emeği geçen tüm federasyon üyelerine teşekkürler iletildi.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin