Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen EnFest etkinlikleri kapsamında büyük bir heyecana sahne olan ödüllü FC26 turnuvası sona erdi. Dijital arenada kıyasıya mücadele eden 176 takımın arasından şampiyonluk ipini İbrahim Toncer ve Azim Omaç ikilisi göğüsledi.
176 Takım Dijital Arenada Yarıştı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen EnFest, e-spor tutkunlarını İzmit Milli İrade Meydanı’nda bir araya getirdi. İkili takımlar halinde mücadele eden 176 ekip, FC26 turnuvasında yeteneklerini sergiledi.
Final Gösteri Maçıyla Renklendi
Festivalin final programı, Süper Lig FC26 şampiyonu ve Kocaelispor oyuncusu Kağan Sofuoğlu ile Galatasaray e-spor oyuncusu Kaan Tüzün’ün gösteri maçıyla taçlandı. İkilinin performansı, festival alanında toplanan gençlerden büyük ilgi gördü.
Şampiyon Toncer-Omaç İkilisi Oldu
Büyük bir rekabete sahne olan final karşılaşmalarının ardından, turnuvanın zirvesine İbrahim Toncer ve Azim Omaç ikilisi çıktı. Gençler, festival boyunca hem e-spor heyecanını hem de 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşadı. Dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi; birincilik 7 bin TL, ikincilik 6 bin TL ve üçüncülük 5 bin TL olarak belirlendi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği EnFest etkinlikleri, sporun yanı sıra teknoloji ve dijital oyun kültürünü gençlerle buluşturarak Milli İrade Meydanı’nda yoğun ilgiyle tamamlandı.

