Pazar, 30 Ağustos 2026 30.08.2026
19°C
USD 48,16
EUR 56,09
Altın 6.909
Benzin 85,31
Dizel 77,76

Derince’de Ramazan coşkusu iftar sofralarında yaşanıyor

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Ramazan ayında düzenlenen iftar programlarına katılarak ilçe halkıyla bir araya geliyor, birlik ve beraberlik mesajları veriyor.

Derince’de Ramazan coşkusu iftar sofralarında yaşanıyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Ramazan ayında ilçe halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Kent genelinde düzenlenen iftar programlarına katılan Gökçe, vatandaşlarla buluşuyor.

STK İFTARLARI DÜZENLENİYOR

Halkla iç içe bir yönetim anlayışı sergileyen Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Ramazan ayında da bu birlikteliği sürdürüyor. İlçedeki çeşitli dinamiklerin düzenlediği iftar programlarına katılan Başkan Gökçe, son olarak Bayburt Sığırcı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Mersincik Mahallesi’ndeki dernek binasında organize ettiği iftara katıldı.

BAŞKAN GÖKÇE’DEN TEŞEKKÜR

Başkan Gökçe, yaptığı değerlendirmede, “Bayburt Sığırcı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği iftar programına meclis üyelerimizle birlikte katılarak kıymetli dostlarımızla aynı sofrada buluştuk. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu güzel organizasyon için Dernek Başkanımız Sezgin Karaaslan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GENÇLİK İFTARI BULUŞMASI

Başkan Gökçe, İlçe Müftülüğü’nün düzenlediği Gençlik İftarı’na da katıldı. İlçe Müftüsü Bedrisinan Yazıcı’nın da yer aldığı iftarda Ramazan ayının önemine değinildi. Başkan Gökçe, “Çınarlı Mahallemizde, Yıldızevler Camii’nde düzenlenen gençlik iftarı programında kıymetli evlatlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin” şeklinde konuştu. Derince’deki Ramazan etkinlikleri, birlik ve beraberlik duyguları içinde devam ediyor.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin