Pazar, 20 Eylül 2026 20.09.2026
12°C
USD 48,70
EUR 55,90
Altın 6.866
Benzin 80,70
Dizel 96,60

Dev ekranda kupa coşkusu

Derince’de Dünya Kupası heyecanı başlıyor

Derince Belediyesi, A Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası maçlarını Yenikent Mahallesi'ndeki Senin Kafen'de dev ekranda canlı yayınlayacak. Vatandaşlara çay ve kahvaltı ikramı da yapılacak.

Derince’de Dünya Kupası heyecanı başlıyor

Derince Belediyesi, futbolseverleri büyük bir heyecana davet ediyor. A Milli Futbol Takımı’mızın 2026 FIFA Dünya Kupası’ndaki kritik mücadeleleri, ilçe genelinde dev ekranda canlı olarak yayınlanacak. Yenikent Mahallesi Mimar Sinan Parkı’nda bulunan Senin Kafen, bu özel anlara ev sahipliği yapacak.

24 Yıllık Hasret Sona Erdi

24 yıllık bir aranın ardından 2026 FIFA Dünya Kupası’na katılma hakkı kazanan A Milli Futbol Takımı’mız, D Grubu’nda ABD, Paraguay ve Avustralya ile zorlu bir mücadele verecek. Derince Belediyesi, Ay Yıldızlı ekibimizin bu tarihi yolculuğunu vatandaşlarla birlikte deneyimlemek amacıyla özel bir etkinlik düzenliyor. Karşılaşmalar sırasında izleyicilere çay ve kahvaltı ikramları da sunulacak, böylece maç keyfi daha da artırılacak.

Üç Kritik Maç Canlı Yayınlanacak

Milli Takım’ımızın gruptaki ilk maçı olan Türkiye-Avustralya mücadelesi, 14 Haziran Pazar günü saat 07.00’de Senin Kafen’de canlı olarak izlenebilecek. Futbolseverler, 20 Haziran Cumartesi günü saat 06.00’da Paraguay ve 26 Haziran Cuma günü saat 05.00’te ABD ile oynanacak diğer kritik karşılaşmaları da dev ekrandan takip etme fırsatı bulacak. Derince halkı, Dünya Kupası heyecanını birlikte yaşamak ve Milli Takım’ımıza destek olmak için Senin Kafen’de bir araya gelecek.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin