Darıca Çınaraltı Taraftar Derneği’nin düzenlediği iftar programı, spor camiasını ve taraftarları aynı sofrada bir araya getirdi. Ramazan ayının ruhuna uygun gerçekleşen organizasyonda birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları öne çıktı.
İftar programına Çınaraltı Taraftar Derneği Başkanı Hasan Zengin, Darıca 1934 Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Abdullah Poyraz, sarı-yeşilli sporcular ve çok sayıda taraftar katıldı. Ramazan’ın bereketiyle katılımcılar samimi bir ortamda sohbet etme fırsatı buldu.
SPOR AİLESİ BİR ARAYA GELDİ
Darıca spor ailesini bir araya getiren bu güzel sofrada, hem kulübün geleceği hem de taraftar gruplarının dayanışması üzerine istişareler yapıldı. İftar yemeğinin ardından dualar edildi ve Ramazan’ın manevi huzuru yaşandı.
DAYANIŞMA VURGUSU
Program, spor camiasının birlik ve beraberlik içinde olduğunu gösterirken, Ramazan ayının manevi atmosferiyle daha da anlam kazandı. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin dayanışmayı artırdığını ve sporun birleştirici gücünü pekiştirdiğini ifade ettiler.

