Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli’de düzenlenecek büyük miting öncesinde kentin parti kurmaylarıyla bir araya gelerek son hazırlıkları masaya yatırdı. “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” temasıyla gerçekleştirilecek buluşma öncesinde yapılan bu ön değerlendirme toplantısı, partinin Kocaeli stratejisi açısından büyük önem taşıyor.
Toplantıya CHP Kocaeli İl Başkanı Ahmet Erdem’in yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler ve Doğan Demir katıldı. Genel Başkan Özgür Özel ile yapılan görüşmede, Kocaeli’nin yerel sorunları, ekonomik beklentiler ve miting alanında halka duyurulacak ana mesajlar üzerinde görüş birliğine varıldı.
SAHADAN GELEN TALEPLER
İl Başkanı Erdem ve milletvekilleri, sahadan gelen talepleri doğrudan Genel Başkan’a ileterek kentteki güncel siyasi atmosfer hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

