Perşembe, 23 Nisan 2026 23.04.2026
11°C
USD 44,89
EUR 52,74
Altın 6.832

Çayırova Belediyesi’nden öğrencilere YKS sınav ücreti müjdesi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlerle iftar programında YKS sınav ücretlerinin geri ödeneceğini duyurdu. Müjde, öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.

Çayırova Belediyesi’nden öğrencilere YKS sınav ücreti müjdesi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlerle iftar programında bir araya gelerek üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere müjde verdi. Başkan Çiftçi, öğrencilerin bu sene yatırdığı YKS ücretlerinin belediye tarafından geri ödeneceğini açıkladı.

GENÇLERLE İFTARDA MÜJDE

Çayırova Belediyesi, ilçedeki gençlerin eğitimine destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Bünyamin Çiftçi, gençlerle bir araya geldiği iftar programında yaptığı açıklamada, “Üniversite sınavına hazırlanan gençler, bu sene sizlerin yatırdığı ücretleri sizlere geri ödeyeceğiz” dedi. Bu müjde, salonda büyük sevinçle karşılandı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN AÇIKLAMALAR

Başkan Çiftçi, programda yaptığı konuşmada gençlere olan sevgisini dile getirerek, “Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Çayırova’mızın bütün güzelliği bugün burada toplanmış durumda. Hepinizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı. Gençlerin faydalanabileceği projelerle hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Çiftçi, sınav ücretlerinin geri ödenmesi kararının gençler için hayırlı olmasını diledi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Başkan Çiftçi, müjdeyi sosyal medya hesabından da duyurarak, “Gençlerimize müjde, Çayırova’da ikamet eden 12. sınıf öğrencilerimizin YKS başvuru ücretlerini biz karşılıyoruz. Siz hayallerinizin peşinden gidin, biz her zaman yanınızdayız. Başarı sizden, destek bizden” şeklinde paylaşımda bulundu. Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin