Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, TÜGVA Kocaeli İl Başkanlığı’nın düzenlediği Aile İftarı’na katılarak gençlerle bir araya geldi.
AİLE İFTARINDA BULUŞMA
Kocaeli Kongre Merkezi’ndeki programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü de katıldı. TÜGVA Kocaeli İl Başkanı Mustafa Salın, Başkan Büyükakın’a teşekkürlerini iletti.
“DAHA ÇOK GAYRET EDECEĞİZ”
Başkan Büyükakın, Ramazan Ayı boyunca Balkanlar’daki “Kardeşlik Sofrası” ve İsrail zulmünden kaçan Gazzeli ailelerle Mısır’da yaptığı iftar programlarındaki gözlemlerini aktardı. Büyükakın, “Hepsinin gözü üzerimizde. Herkes umudunu Türkiye’ye bağlamış durumda. Biz burada dik durduğumuz sürece onlar da daha sağlam yürümeye devam edeceklerdir. Şunu unutmayalım, zahmetsiz külfet olmuyor. Emek vermek, gayret etmek lazım. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi daha çok gayret edeceğiz” dedi.
“ÜLKEMİZ KİLİT TAŞI KONUMUNDA”
Büyükakın, Türkiye’nin kilit taşı konumunda olduğunu vurgulayarak, gençlerden gayretlerini artırmalarını ve ülkenin birliği için daha çok çalışmalarını istedi. Bölgede barışın yeniden tesis edilene kadar çalışacaklarını belirten Büyükakın, Kadir Gecesi ve bayram dileklerini iletti.

