Perşembe, 17 Eylül 2026 17.09.2026
21°C
USD 48,67
EUR 55,86
Altın
Benzin 102,06
Dizel 100,70

Bilgi evlerinde yarışma heyecanı yaşandı

Çayırova'da düzenlenen bilgi yarışmasında sekiz bilgi evinden 8. sınıf öğrencileri birincilik için ter döktü. Yarışmanın kazananı Naim Süleymanoğlu Bilgi Evi oldu.

Bilgi evlerinde yarışma heyecanı yaşandı

Çayırova’da bilgi evlerinde eğitim gören 8. sınıf öğrencileri, bilgilerini paylaşmak için bir araya geldi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen geleneksel bilgi yarışmasında, sekiz farklı bilgi evinden gelen öğrenciler birincilik için kıyasıya mücadele etti.

BİLGİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

Çayırova Belediyesi’nin eğitim alanındaki çalışmalarının bir parçası olan yarışmaya Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kent protokolü, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Başkan Çiftçi, konuşmasında çocukların ve gençlerin eğitimine verdikleri desteğin altını çizerek, bu tür etkinliklerin ilçede geleneksel hale geldiğini belirtti.

REKABET VE DAYANIŞMA BİR ARADA

Yarışmada öğrenciler farklı kategorilerde soruları yanıtladı. Yarı finalin ardından üç bilgi evi finale kaldı ve çekişmeli bir rekabet yaşandı. Sorulan 13 sorunun ardından şampiyonluk, yedek soruya doğru yanıt veren Naim Süleymanoğlu Bilgi Evi öğrencilerine gitti.

GELECEĞE UMUTLA BAKIŞ

Dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Etkinlik, günün anısına çekilen toplu fotoğrafla sona erdi. Yarışmanın önümüzdeki yıllarda da sürdürülmesi planlanıyor.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin