665. Tarihî Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde büyük bir başarıya imza atarak dereceye giren ve boy atlayan Gölcük Belediyesporlu güreşçiler, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti. Yağlı güreşin kalbinin attığı Kırkpınar’da Gölcük’ü gururla temsil eden pehlivanlar, başarılarını Başkan Sezer ile paylaştı. Ziyarette, sporcuların antrenörleri ve teknik heyet de hazır bulundu.
DERECEYE GİREN SPORCULAR
665. Tarihî Kırkpınar Yağlı Güreşleri er meydanında zorlu mücadelelerin ardından kürsüye çıkma başarısı gösteren Gölcük Belediyesporlu güreşçiler boy atladılar. Gölcüksporlu pehlivanlardan Enes Özbek, Küçük Orta Büyük Boy kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı ve Büyük Orta Büyük Boya yükseldi. Yahya Aydın ise Deste Orta Boy kategorisinde üçüncü olma başarısı göstererek bronz madalyanın sahibi oldu ve Deste Büyük Boya yükseldi.
BAŞKAN SEZER’DEN TEBRİK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve sporcuları tek tek tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “665. Târihî Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde, Gölcük Belediyesporlu güreşçilerimiz; küçük orta büyük boy kategorisinde 2. olan ve büyük orta büyük boya yükselen Enes Özbek, deste orta boy kategorisinde 3. olan ve deste büyük boya yükselen Yahya Aydın ve kıymetli hocalarımız ile bir araya geldik. Kazandıkları başarıdan dolayı güreşçilerimizi ve teknik ekibi tebrik ediyor, üstün başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.



5N 1K
Kırkpınar'da dereceye giren güreşçiler kimler?
Enes Özbek ve Yahya Aydın, 665. Tarihî Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde dereceye giren Gölcük Belediyesporlu güreşçilerdir.
Güreşçiler kiminle bir araya geldi?
Güreşçiler, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i makamında ziyaret etti.
Enes Özbek hangi kategoride dereceye girdi?
Enes Özbek, Küçük Orta Büyük Boy kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
Yahya Aydın hangi kategoride bronz madalya kazandı?
Yahya Aydın, Deste Orta Boy kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

