Perşembe, 23 Nisan 2026 23.04.2026
11°C
USD 44,89
EUR 52,74
Altın 6.832

Başkan Gökçe’den sporcu çocuklara destek sözü

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, spor etkinliklerine katılarak çocuklara destek verdi ve sporun önemine vurgu yaptı. Çocukların gelişimini destekleyen projelerin süreceğini belirtti.

Başkan Gökçe’den sporcu çocuklara destek sözü

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Aileler Sporda Olsun, Çocuklara Teşvik Olsun” programı kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı. Çocukların gelişimini destekleyen projelerin devam edeceğini belirtti.

BAŞKAN GÖKÇE AİLELERİN YANINDA

Derince Kaymakamlığı, Derince Belediyesi ve Derince Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ücretsiz olarak düzenlediği program büyük ilgi görüyor. Yenikent Mahallesi’ndeki Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinliklerde aileler ve çocuklar birlikte spor yapıyor. Başkan Gökçe de masa tenisi ve judo etkinliklerine katılarak ailelerin coşkusuna ortak oldu.

ÇOCUKLAR SPORA TEŞVİK EDİLİYOR

Sporcularla sohbet eden Başkan Gökçe, masa tenisi oynayarak çocukların heyecanına ortak oldu. Etkinliklerin amacının çocukları spora teşvik etmek olduğunu vurgulayan Gökçe, “Çocuklarımızın sporla büyümesi çok önemli. Ailelerin sporun içerisinde yer alması yavrularımızın gelişimine olumlu katkılar sağlayacaktır. Bugün burada gördüğümüz tablo bizleri çok mutlu ediyor.” dedi. Başkan Gökçe, sporculara katılım belgelerini takdim etti.

ETKİNLİK TAKVİMİ

  • 11-12 Nisan: Ekin Zühre Karaaslan Satranç Turnuvası
  • 16 Nisan: Karate (Anne – Baba – Çocuk) ve Wushu (Anne – Baba – Çocuk)
  • 18 Nisan: “Babam Gol Kralı” Penaltı Yarışı (Senin Sahan Halı Saha)
  • 23 Nisan: Çocuk Festivali (Derince Suni Çim Stadyumu) – Palyaço gösterileri, DJ performansı, Şişme oyun alanı, Konser

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin