Pazar, 30 Ağustos 2026 30.08.2026
18°C
USD 48,16
EUR 56,09
Altın 6.909
Benzin 85,31
Dizel 77,76

Başkan Gökçe’den Özcan’a destek: İtibarsızlaştırma kabul edilemez

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın gözaltına alınmasına tepki göstererek, "İtibarsızlaştırma kabul edilemez" dedi.

Başkan Gökçe’den Özcan’a destek: İtibarsızlaştırma kabul edilemez

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmasına sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yayımlayan Gökçe, Bolu halkının demokratik iradesiyle seçilmiş bir belediye başkanına yönelik bu tutumun kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Başkan Gökçe, yaptığı açıklamada belediye başkanlarının asılsız iddialarla itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Bolu halkının oylarıyla demokratik şekilde seçilmiş Belediye Başkanımızın jandarma tarafından gözaltına alındığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Tek amacı kentine ve halkına hizmet etmek olan belediye başkanlarımızın, asılsız iddialarla itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı bu anlayışı kabul etmiyoruz.”

ADALETE OLAN İNANÇ

Açıklamasının sonunda adalete olan inancını dile getiren Sertif Gökçe, Tanju Özcan’ın en kısa sürede görevine döneceğine inandığını belirtti. Gökçe, “İnanıyoruz ki Tanju Başkanımız en kısa sürede özgürlüğüne kavuşacak ve kendisini seçen Bolu halkına hizmet etmeyi sürdürecektir” diyerek Bolu Belediye Başkanı ile dayanışma içerisinde oldukları mesajını verdi.

Yorum yazın

41 Kocaeli sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin