Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajda ilçe sakinlerini Derince Kent İftarı’na davet etti.
BAŞKAN GÖKÇE’NİN MESAJI
Başkan Gökçe mesajında, Ramazan ayının manevi güzelliklerinin yaşandığı bu günlerde Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Bu kutlu gecenin paylaşma ve yardımlaşmanın önemini hatırlattığını vurguladı.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Gökçe, duaların kabul olduğu bu anlamlı gecede toplumda birlik ve beraberliğin güçlenmesini, barış, huzur ve kardeşlik ikliminin yayılmasını diledi. Tüm ilçe sakinlerini 16 Mart Pazartesi günü Denizciler Caddesi’nde (Belediye önü) düzenlenecek Derince Kent İftarı’na beklediğini ifade etti.
İFTAR DAVETİ
Başkan Gökçe, Kadir Gecesi’ni tebrik ederek, Derincelileri iftar sofrasında bir araya gelmeye davet etti.

